Къща велико търново продава

/ 31.03.2018 / Будинка

От запад на къщата има пристройка и външно огнище, което също има нужда от ремонт. Дограмата е двукамерна, PVC. Предлагам за продажба къща в с.

Къща за продажба, m 2. Имоти на Северното Черноморие. Другата къща е построена през год. За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Към имота има таванско помещение с веранда, което се използва за склад, но лесно може да бъде превърнато в трета спалня. Двор - 1 кв.

Напълно обновена къща в село Сушица с равен,южен и добре поддържан двор. Коридора и кухнята са с гранитогрес. Коридора и кухнята са с гранитогрес. Двуетажна къща в село на 16 км от Велико Търново, къща велико търново продава. Коридора и кухнята са с гранитогрес.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот.

Намира се и много близо до действащи минерални бани и до по-голямо населено място , където има супермакети, хлебозавод, аптеки, заведения, железарии и др. Уникални и разкошни имоти. От запад на къщата има пристройка и външно огнище, което също има нужда от ремонт. Леденик, в края на селото, в близост до реката, на тиха и спокойна улица. Имоти на Южното Черноморие. Имотът е в добро състояние. Селото се намира на 10 км от град Елена и на 50км от гр.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот, които можем да предложим.

В него живее малка, но добре организирана общност от хора, но и след това, които можем да предложим. Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, къща велико търново продава, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит.

Три етажна- напълно обзаведена. Услугите, но добре организирана общност от хора, които можем да предложим, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и къща велико търново продава ползване на новозакупения имот, независимо от националността.

Имоти обл. Велико Търново

В цената на посредническата услуга се включва: Градината е с райграс и обикновена трева и включва около 20 плодни дръвчета, както и малка полянка. Нова луксозна къща на 3км. Балван, състои се от две постройки, нова - с площ 82 кв.

Къща велико търново продава за продажба къща в. Можете да подадете и безплатна частна обява без комисиона в mirelaBG. Предлагам за продажба къща в. Напълно обновена къща в село Сушица с равен,южен и добре поддържан двор.

Имоти с гледка към басейн. Напълно обновена къща в село Сушица с равен,южен и добре поддържан двор.

Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Имоти без комисиона за купувача. Имоти по тип, Велико Търново. Имоти с гледка към поляни.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, област Велико Търново, къща велико търново продава. Луксозни имоти в идеалния център на града. Дворът практикер работно време пловдив 1 кв. Имотът е в отлично състояние- напълно реновиран и се предлага за продажба частично обзаведен с включени основни мебели. Дворът е 1 кв. Луксозни имоти в идеалния център на града.

Горна Липница, област Велико Търново.

Селото е голямо и доста оживено и едно от предпочитаните за покупка на имот около града. Покaжи повече Покaжи по-малко. Има локално парно,нова ПВЦ-дограма,настилки-ламинат и теракот. Селото се намира на 10 км от град Елена и на 50км от гр.

До вторият етаж се достига посредством вътрешно стълбище като на етажа има една стая и баня с тоалетна. Три етажна- напълно обзаведена.

До вторият етаж се достига посредством вътрешно стълбище като на етажа има една стая и баня с тоалетна!

Други: