Краен срок за публикуване на гфо 2018

/ 31.10.2018 / Трайко

Закон за счетоводството ЗСч: Предоставяне срещу заплащане на цялата база данни Агенция по вписванията предоставя, срещу заплащане на дължимата държавна такса, цялата база данни от търговския регистър или структурирани части от нея.

От мен се искаше само да попълня един въпросник и документите за обявяване на ГФО бяха готови. Документите бяха изготвени и изпратени до мен заедно с инструкции за публикуването на ГФО стъпка по стъпка. Трудов договор по чл. Те обявяват ГФО без изключение.

Клиентите за нас Обявяване на ГФО с вкл. Заявлението трябва да подаде лицето, което е посочено като представител на фирмата в Търговския регистър. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на КиK.

Проверка за необходимост от задължителен одит. Проверка за необходимост от задължителен одит? Проверка за необходимост от задължителен одит. Повече за независимия финансов одит ще науча малко по-надолу.

Ако си счетоводител, следвайки стъпките в сайта. Ако си счетоводител, които следва да обявят годишен финансов отчет. Годишният финансов отчет на моята фирма трябва да обявя в Търговския регистър през следващата календарна година.

За да използвате отстъпка по данъка за довнасяне на физическите лица по годишната данъчна декларация е необходимо да подадете годишна данъчна декларация по електронен път до 31 януари на следващата година. Това обаче НЕ те освобождава от обявяване на отчета в Търговския регистър. Публикуване на годишен финансов отчет г.
  • Снимаш или сканираш от телефона си и ни ги изпращаш обратно по имейл.
  • Твоята фирма ще бъде в нарушение, но все пак е много по-добре късно отколкото никога. Обявяване на годишните финансови отчети на търговците, за които е предвидено със закон, че подлежат на обявяване.

За да използвате отстъпка по данъка за довнасяне на физическите лица по годишната данъчна декларация е необходимо да подадете годишна данъчна декларация по електронен път до 31 януари на следващата година. Препоръчвам на всички Advokatami. С Благодарност към екипа! Плащане на данъка върху превозните средства за цялата г. Подаването на ГФО, за разлика от всеки друг път, беше наистина бързо.

  • Отзивчиви, бързи и точни.
  • Агенция по вписванията предоставя безплатно цялата база данни на търговския регистър на органите на местното самоуправление и местната администрация.

Удобни начини на плащане. Спести ми много време и пари. Спести ми много време и пари. Самоосигуряващо се лице АБ Калкулатор: Кой, къде и до кога трябва да публикува годишните си финансови отчети- ГФО. Попълнете данните на Вашето предприятие и прикачете файловете с отчета си чрез формата за публикуване от големия оранжев бутон "Публикуване на ГФО в интернет от тук!

Кога е крайният срок за обявяване на ГФО?

Ники харесва както правото, така и технологиите и съчетаването им в едно е сбъдната мечта за него. Точно и добре изпълнени указания! Ако моята фирма не попада в нито една от горните точки, моят отчет може да бъде изготвен от счетоводителя ми, без да е нужна проверка от одитор.

Осигурителен стаж за период АБ Калкулатор: Продължавайте да сте все така перфектни в работата си. Изготвяне и подаване на ГОД за г.

В срок до 15 март на следващата година е необходимо да се подаде в НАП справката по чл. Изготвяне и подаване на ГОД за г. Осигурителен стаж за период АБ Калкулатор: Продължавайте да сте все така перфектни в работата си.

Ако фирмата няма дейност, трябва ли да се подава ГФО?

Как да подам финансов отчет? Издаване на сертификат за регистриран достъп на физически лица, държавните органи, органите на местното самоуправление, местната администрация.

Електронни услуги Използвайте електронните услуги на търговския регистър - подаване на заявление; удостоверения за актуално състояние, вписвания, обявявания и други. Работим онлайн с клиенти от цялата страна. Какво се случва, ако не обява ГФО?

Попълнете данните на Вашето предприятие и прикачете файловете с отчета си чрез формата за публикуване от големия оранжев бутон "Публикуване на ГФО в интернет от тук. В тях не съхраняваме лични данни. Поръчай обявяване на ГФО.

В тях не съхраняваме лични данни. Поръчай обявяване на ГФО? Той обаче ще обхваща периода 1 септември - 31 декември мцо андреев и ко. Много се радвам, че тази година не си загубих времето в Агенция по вписванията.

Как да платите без преводна такса, вижте по-долу. След реформа в съществуващата търговска регистрация, от фирмените отделения на окръжните съдилища Търговският регистър премина в Агенцията по вписванията. Никола Пенчев Ники е част от екипа от г. Всички справки, които може да се извършат в търговския регистър - вписвания, заличавания и обявявания; актуално състояние; списък на запазени фирми.

Публикуване на годишен финансов отчет г. Договор за управление и контрол Калкулатор: Новите срокове относно касовите апарати, електронните магазини и софтуера. Договор за управление и контрол Калкулатор: Новите срокове относно касовите апарати, електронните магазини и софтуера.

Други: