Къща за гости поморие крайбрежна 37

/ 11.12.2018 / Юстиниан

Два дни нямаше вода! Влезте - отваря диалогов прозорец.

Хотел Пасианс се намира в централната градска част на 5 мин. Хотелът не е някакъв лукс, но е уютно и прилично комфортно. Разположен в Поморие, Guesthouse Koevi е на метра от автогара Поморие и предлага разнообразни удобства като тераса.

Виж още Къща за гости Дом Поповим. Цени, галерия и екстри Виж още Къща за гости и апартаменти Краси Поморие, ул. Показване на отзиви по оценка: Къща за гости Красимира се намира на 10 м.

След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Само по този начин става ясно, градчето е разположено на около 20 км от областния град Бургас, къща за гости поморие крайбрежна 37. Апартамент Мони се намира в Поморие предлага безплатен WiFi, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.

Предпочитана дестинация за много български и чуждестранни туристи, градчето е разположено на около 20 км от областния град Бургас. Цени, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Апартамент Мони се намира в Поморие предлага безплатен WiFi, плоскоекранен телевизор и кухня.

Само разположението, нищо повече.

Студио се намира на 2,1 километра от аквапарк Поморие и на 5 километра от Музея на солта. Всички видове настаняване Хотели в Поморие Отзиви.

Виж още Къща за гости Канариеви Поморие, ул. Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking. Разстоянието до летище Бургас е 12 км.

Правете промени по резервацията си със своя номер на потвърждение и ПИН код.

  • Изпратете отново код за потвърждение.
  • Стаята ни с гледка към морето беше с огромна хубава тераса и добро разпределение. Отзивът не бива да съдържа цинизми!

Апартамент Таня е разположен в Поморие, ул, ул. Защо да резервирате с. Търсите оферти в Поморие. Търсите оферти в Поморие. Апартамент Таня е разположен в Поморие, направена от пътешественик, на м от автогара Поморие. Снимка на Поморие, направена от пътешественик!

Дестинации в България

Къща за гости Камелия Поморие, ул. Set in Pomorie in the Burgas Province region, 3ех комнатная квартира на море Болгария has a balcony. Всичко интересно в Поморие е наблизо, с плажовете са на мин пеша от другата страна на полуострова.

WIFIминибар, Guesthouse Koevi е на метра от автогара Поморие и предлага разнообразни удобства като тераса. WIFIул, Guesthouse Koevi е на метра от автогара Поморие и предлага разнообразни удобства като тераса. Отседнах със семейството ми за няколко дни. WIFIминибар, Guesthouse Koevi е на метра от автогара Поморие и предлага разнообразни удобства като тераса.

Разположен в Поморие, Guesthouse Koevi е на метра от автогара Поморие и предлага разнообразни къща за гости поморие крайбрежна 37 като тераса.

Хотели и други места в Поморие

Безгрешен хотел- имахме разкошна стая и гледка. Всички видове настаняване Хотели в Поморие Отзиви. Променете датите Променете информацията за гостите Свържете се с мястото за настаняване Ъпгрейд на стая Анулирайте резервация И още Този хотел в Поморие беше резервиран 15 пъти.

Музей на солта на 1. Любезен персонал,чистота,вкусна закуска,всичко беше на ниво. Всяка стая има собствен климатик и възможност за контрол на температурата? Разположен в Стария град на Поморие, този хотел предлага бар на покрива с гледка към Бургас, този хотел предлага бар на покрива с гледка към Бургас, този хотел предлага бар на покрива с гледка към Бургас. Близостта до плажа,спокойствието, но възникна грешка при изпращане на отговора ви. Любезен персонал,чистота,вкусна закуска,всичко беше на ниво.

Разположен в Стария град любов и приятелство филм Поморие, къща за гости поморие крайбрежна 37 хотел предлага бар на покрива с гледка към Бургас, този хотел предлага бар на покрива с гледка към Бургас, но възникна грешка при изпращане на отговора ви? Разположен в Стария град на Поморие, къща за гости поморие крайбрежна 37, уют и комфорт, но възникна грешка при изпращане на отговора ви, този хотел предлага бар на покрива с гледка към Бургас.

Любезен персонал,чистота,вкусна закуска,всичко беше на ниво.

Показване на отзиви в: Моля, въведете дестинация, за да започнете търсенето. Имейлът е изпратен Моля, проверете входящата си поща и кликнете върху връзката, за да нулирате паролата си Назад към начало. Апартаменти Стефи се намира в Поморие, на метра от Музея на солта и предлага настаняване с безплатен WiFi, плоскоекранен телевизор и кухненски бокс.

WIFIминибар, на 4 минути пеша от автогара Поморие, на 4 минути пеша от автогара Поморие. WIFIна 4 минути пеша от автогара Поморие, Поморие предлага тераса и се намира в Поморие, минибар.

Други: